Komplex technológia-fejlesztés a NET'96 Kft.-nél

GOP-2.1.1-12/B-2013-1011

Net'96 Korlátolt Felelősségű Társaság 2013 júliusában a GOP-2.1.1-12/b-2013-1011azonosítószámú projekt keretében 40%-os mértékű, 16 337 681 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert. A 40 844 203 forint értékű beruházás keretében elvégzett építési munkálatok, valamint a beszerzett eszközök a vállalkozás fejlődését segítik.

Vállalkozásunk, a NET'96 Kft. tevékenysége számítógépek, szoftver rendszerek, számítástechnikai hálózatok, perifériák üzemeltetése és azok szervizelése. Tevékenységünket korábban egy bérelt ingatlanon végeztük, azonban jelen fejlesztés megvalósulásával egy, a tulajdonunkban lévő ingatlan átalakítása és bővítése történik meg, továbbá eszközök is beszerzésre kerülnek annak érdekében, hogy tevékenységünket áthelyezzük. A fejlesztés keretében meglévő épületünk átalakítása, valamint új épületrész építése történik meg.

A pályázat keretében megvalósuló technológiai fejlesztés célja, hogy a meglévő épület korszerűsítése, bővítése, valamint az új épületrészt építését követően, a beszerzett eszközök révén vállalkozásunk tevékenységét teljes egészében az adott ingatlanon folytathassa. A megvalósult fejlesztés lehetőséget teremt vállalkozásunk számára feladatainak hatékony és rugalmas ellátására megfelelő körülmények között.

Az Új Széchenyi Terv "Komplex vállalati technológiai fejlesztés mikro-, kis-és középvállalkozások számára" című pályázati kiíráson a NET'96 Kft. 16,3 millió Ft értékű vissza nem térítendő támogatást nyert tervei megvalósításához. A projekt keretében elvégzett építési munkálatok, valamint a beszerzett eszközök a vállalkozás működésének fejlesztését segítette Pécs városában.