Foglalkoztatásbővítés a Net'96 Kft-nél - GINOP-5.3.12-19-2020-00324

"Foglalkoztatásbővítés a Net'96 Kft-nél"

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-5.3.12-19-2020-00324
  • Igényelt támogatás: 38 144 736 Ft
  • Támogatás mértéke: 70,00 %
  • A projekt költségvetése: 54 492 480 Ft
  • Projekt tervezett befejezése: 2022.10.30.

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk, a Net'96 Kft. 1996-ban alakult, napjainkra két évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett számítógépek, szoftverrendszerek kereskedelme, valamint számítástechnikai hálózatok, perifériák üzemeltetése és karbantartása során, ami a cég kezdeti főtevékenysége volt. A megújuló energia kapcsán járműátalakításokat, szélgenerátorok és napelemes rendszerekkel is foglalkozunk. Ezek mellett hagyományos és 3D tervezés, CNC programozás és kisebb anyagmegmunkálási feladatokat is elvégzünk alvállalkozásként.

A projekt keretében 6 fő teljes, napi 8 órás munkaidőben foglalkoztatott munkavállalót kívánunk alkalmazni.

• 2 fő felületkezelő, akiknek feladata a megalkotott alkatrészek, berendezések pontos, minőségi felületkezelése.

• 1 fő műszaki előkészítő, akinek feladata a kifejlesztett vagy megrendelt gyártmányt, alkatrészt megtervezni, kiválasztani a gyártáshoz szükséges alapanyagokat, meghatározni a technológiai folyamatokat majd a gyártásban résztvevőknek átadni. A gyártási folyamatot felügyelni, ellenőrizni és segíteni.

• 2 fő lakatos, akiknek feladata vasból, acélból és egyéb fémes anyagból készült lemezeket, idomokat, csöveket, vázakat és tartószerkezeteket munkálnak meg. Épületek és más építmények szerkezeti fémvázainak összeszerelését, felállítását és szétszerelését végzi.

• 1 fő CNC gépkezelő, forgácsoló, akinek feladata fémekből, elsősorban acélból forgástest alakú vagy síklapokkal határolt alkatrészeket gyárt, hagyományos és számjegyvezérlésű eszterga-, gyalu-, véső-, fúró-, maró- és köszörűgépeken, önállóan, műszaki dokumentáció alapján. Különféle precíziós szerszámgépeket állítja be és kezeli.

A projektünk célja meglévő kapacitásaink bővítésére irányul. Támogatási kérelmünkben a fémszerkezet gyártási tevékenységünk kapacitását kívánjuk bővíteni. Az új alkalmazottak munkája révén várhatóan 15%-os árbevétel növekedést érhetünk el.

A projekt megvalósulásának helyszínei:

7673 Kővágószőlős, Külterület 097/16.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg

Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Telefon: +36 1 896 6666

Honlap: www.palyazat.gov.hu