Technológiai modernizáció a NET '96 Kft-nél eszközbeszerzés által


"Technológiai modernizáció a NET '96 Kft-nél eszközbeszerzés által"

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-1.2.8-20-2020-01193
  • Igényelt támogatás: 24 540 145 Ft
  • Támogatás mértéke: 70,00 %
  • A projekt költségvetése: 35 057 350 Ft
  • Projekt tényleges befejezése: 2021.09.28.

A projekt bemutatása:

Jelen projektben a fémmegmunkálással kapcsolatos tevékenységek kerültek fejlesztésre. A projektünk célja meglévő kapacitásaink bővítésére irányult. Az új eszközök beszerzésével képesek vagyunk a mostaninál nagyobb volumenű megrendelések gyorsabb teljesítésére.

A kért termékek, alkatrészek gyártásba történő adásához, elengedhetetlenül szükséges gépészeti, valamint szerszámtervezés, melynek folyamatosságára, felgyorsítására szükséges a beszerezni kívánt munkaállomás.

A beszerezett gép célja elsősorban a gyártási folyamat kisebb szintű automatizálása, anélkül, hogy a humán erőforrás rovására menjen. A beszerzett gép képes arra, hogy stabil pályán mozogva emberi beavatkozás nélkül az anyagot mozgassa, a termelést segítse, a gyártáshoz szükséges alapanyagot a kezelőgépbe helyezze. Így a termelékenység és a kapacitás bővítés mellett a piaci pozíció is növekedhet, hiszen a gép alkalmas akár az egész napos folyamatos munkavégzésre is. Cégünk dolgozó és emberbarát. A gép beszerzésének nem célja az emberi erőforrás helyettesítése, csak és kizárólag a munkájuk megkönnyítése.

A jelen projektben beszerzett gépek segítségével akár 15-20%-os gazdasági növekedés érhető el, járvány és egyéb válsághelyzet, vagy bármilyen a termelést befolyásoló tényező nélkül. Az eszköz segítségével a termelési növekedés annak köszönhető, hogy a meglévő két műszakon felül a gép képes önállóan harmadik műszakban is dolgozni, emberi beavatkozás nélkül.

Ezen kívül szükséges volt az informatikai részt is bővíteni. Beszerzésre került egy tervezői gép, a robothoz szükséges programok írására, és a gép használatára, valamint egy notebook, és két monitor a távoli megfigyeléshez és a gép használatához, valamint egy mobiltelefon a távoli felügyelet végett.

A projekt megvalósulásának helyszínei:

7673 Kővágószőlős, Külterület 097/16

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg

Pénzügyminisztérium

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Telefon: (1) 896-0000 (1-1-1 menüpont)

Honlap: https://gazdasagfejlesztes.gov.hu