A NET'96 Kft. technológiai modernizációja eszközbeszerzés által - GINOP-1.2.10-19-2019-00011

"A NET'96 Kft. technológiai modernizációja eszközbeszerzés által"

A projekt alapadatai:

  • Projekt azonosító: GINOP-1.2.10-19-2019-00011
  • Igényelt támogatás: 30 605 792 Ft
  • Támogatás mértéke: 70,00 %
  • A projekt költségvetése: 43 722 560 Ft
  • Projekt tényleges befejezése: 2020.11.02.

A projekt bemutatása:

A Net'96 Kft. 1996-ban alakult, magyar tulajdonban lévő vállalkozásként indult.

Cégünk termékkörére a kezdeti informatikai szolgáltatások és termékek értékesítése mellett jellemző a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos tevékenységeinkből származó bevételek is. Szolgáltatásaink magukba foglalják a webtárhely szolgáltatásoktól a szoftverfejlesztésig az IT rendszerek üzemeltetésén át informatikai eszközök értékesítését és bérbe adását. Ezek mellett egyre nagyobb szerepet kap a hagyományos és 3D tervezés, CNC programozás és kisebb anyagmegmunkálási feladatok elvégzése alvállalkozásként.

Tevékenységeinkhez rendelkezésre áll a modern eszközpark, amit sok esetben pályázati források bevonásával fejlesztettünk korábban is. Támogatási kérelmünkben a 3D tervezési, és anyagmegmunkálási tevékenységünk kapacitását kívántuk bővíteni, mivel a meglévő eszközpark egyre kevésbé képes a megrendelések rövid határidejű teljesítésére.

A projektünk célja meglévő kapacitásaink bővítésére irányult. Az új eszköz beszerzésével képesek vagyunk a mostaninál nagyobb volumenű megrendelések gyorsabb teljesítésére, így a jövőben nem kell kapacitáshiányra hivatkozva elutasítani megrendelőket.

A beszerzett eszköz a napelemes rendszerekhez gyártott segéd fémszerkezetek tervezésénél, fejlesztésénél, illetve legyártásánál kerül felhasználásra.

Az eszköz használatához szükséges humán infrastruktúra rendelkezésre ált, az eszköz használatának betanítása szerepelt az eszköz ajánlatában. A telepítéshez szükséges infrastruktúra szintén rendelkezésre ált. A projekt megvalósításával jelentősen nő az egységnyi idő alatt legyártható darabszám, valamint a modern berendezésnek köszönhetően a megmunkálás minősége is javul.

A projekt megvalósulásának helyszínei:

7673 Kővágószőlős, Külterület 0102/1.

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg

Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu

Telefon: +36 1 896 6666

Honlap: www.palyazat.gov.hu